duminică, martie 12, 2006

Pentru ca e de interes


De o vreme e mare tam-tam cu Nutritionistul lui Peste, imi place sa-i spun asa pentru ca la momentul initial l-am luat si eu in deradere, ca majoritatea scepticilor. Intre timp parerea mea s-a schimbat. Din mai multe motive, pe care o sa le expun pe scurt.


1. Nu te obliga sa faci nimic.
2. Nu are concurenta.
3. Nu cere nimic pentru el.
4. E dispus sa invete de la oricine, orice despre nutritie(si altele, dar deocamdata ma rezum la nutritie).
5. E modest.
6. Te asculta.
7. Accepta alternative la o discutie.
8. Are cazuri tratate cu succes, care oricand pot sa-i confirme metodele.
9. Nu are cazuri tratate in urma carora pacientii sa fie nemultumiti.
10. Te pune pe ganduri.

Imi e foarte greu sa comprim in cateva cuvinte simpatia mea pentru acest proiect. Pentru aceasta idee. Poate sa fie din cauza ca tindem mereu sa credem in eroi, mai ales in acest context tragic, in care succesul pe cai naturale este perceput ca imposibil. Poate sa fie din logica argumentelor. Poate sa fie pur si simplu pentru ca nimeni pana acum nu a reusit sa atraga atata interes in jurul acestui aspect.

Suntem invadati de reclame colorate, aruncam grabiti banii pe toate ciudateniile care ne gadila senzorii olfactivi, ajungem adesea sa fim nemultumiti de performanta sau estetica neplacuta a corpului nostru, pe care cei mai multi l-am primit in buna stare de functionare. Sa fie doar narcisism cultul pentru propria infatisare? Eu sper sa fie unul din semnele prin care aratam respect acestei specii.

Te pune pe ganduri... si e bine.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Why drink and drive ? when you can smoke and fly ...

Anonim spunea...

,i=e greu sa ma abtin de la bunatati dar atunci cand va fi tragic o voi face si pe asta!

Anonim spunea...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» »

Anonim spunea...

That's a great story. Waiting for more. Cisco router 1841 At& t answering machine Fax blast software Computer dell laptop used Free protonix online Is voice over ip