luni, februarie 15, 2010

eMAG loveste din nou

Ultima incercare a celor de la eMAG, reputatul magazin online de produse electronice, este conceptul ExtraGarantie de Retur de la eMAG, cu care se doreste cresterea increderii clientilor in produsele comercializate. In mod cert, daca cineva are curajul sa iti primeasca marfa inapoi pe considerentul ca nu esti multumit de ea, trebuie sa porneasca de la inceput cu presupunerea ca vor fi foarte putini cei nemultumiti, altfel afacerea ar deveni neprofitabila.
Intervine aici o componenta sensibila de caracter. Cum se masoara nemultumirea? Cand ne putem considera nemultumiti si cum justificam acest lucru?
O alta problema usor neplacuta este durata scurta a promotiei. Iar durata scurta intra in contradictie cu principalul motiv al introducerii promotiei, increderea, fidelizarea. Faptul ca scurtezi perioada poate sugera ca te intereseaza sa grabesti lumea la cumparaturi, adica sa maresti volumul vanzarilor pe moment.
Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 887643.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Masaj erotic Ramnicu Valcea spunea...

interesant articol!